Log in het BBE netwerk

Accountgegevens

Linkedin

11
Sep
Gepost door Monique Mooren

Dubbeloratie Junginger-Kramer

Gepubliceerd op 11 september 2017

Afgelopen vrijdag 8 september hielden Martin Junginger en Gert Jan Kramer hun inaugurale redes ‘Naar een Bio-Based Economy: tussen panacee en pandemonium’ en ‘De ontdekking van de toekomst’.   Deze redes werd in verkorte vorm uitgesproken bij de aanvaarding van het ambt van hoogleraar aan de faculteit Geowetenschappen van de Universiteit Utrecht.

De redes zijn gebundeld in een boekje Dubbeloratie Junginger-Kramer. De oraties zijn ook terug te vinden op de website<https://www.uu.nl/organisatie/faculteit-geowetenschappen/onderzoek/oraties> van de Faculteit Geowetenschappen.

‹ Nieuwsoverzicht
GERELATEERD NIEUWS

Tapijtfabrikant Rinos uit Genemuiden produceert duurzame biobased kokos entreematten. Rinos verwarmd...

TKI-BBE en RWE organiseren op 14 en 15 maart samen het Circulair Congres, de opvolger van de congres...

Op 3 april 2018 openen er meerdere subsidieregelingen voor energie-innovaties binnen de Topsector En...