Log in het BBE netwerk

Accountgegevens

Linkedin

11
Sep
Gepost door Monique Mooren

Dubbeloratie Junginger-Kramer

Gepubliceerd op 11 september 2017

Afgelopen vrijdag 8 september hielden Martin Junginger en Gert Jan Kramer hun inaugurale redes ‘Naar een Bio-Based Economy: tussen panacee en pandemonium’ en ‘De ontdekking van de toekomst’.   Deze redes werd in verkorte vorm uitgesproken bij de aanvaarding van het ambt van hoogleraar aan de faculteit Geowetenschappen van de Universiteit Utrecht.

De redes zijn gebundeld in een boekje Dubbeloratie Junginger-Kramer. De oraties zijn ook terug te vinden op de website<https://www.uu.nl/organisatie/faculteit-geowetenschappen/onderzoek/oraties> van de Faculteit Geowetenschappen.

‹ Nieuwsoverzicht
GERELATEERD NIEUWS

Door redactie Bio-based World News. Onder druk van de toenemende interesse van consumenten, zetten ...

Op het Consulaat in Chicago komt er begin volgend jaar een stageplek vrij voor het thema biobased ec...

Op 29 november (2PM CET) a.s. organiseert het ERA-NET Bioenergy / BESTF3 network een webinar over de...