Log in het BBE netwerk

Accountgegevens

Linkedin

9
Nov
Gepost door Monique Mooren

Sluit je aan bij het Business Angels Network ChemieLink

Gepubliceerd op 9 november 2017

In samenwerking met Business Angels Connect organiseert ChemieLink drie informatiebijeenkomsten over het nieuwe Business Angels Network ChemieLink (BANC). Doel van dit BANC-programma is om ondernemers en Business Angels de kans te bieden om samen business te creëren.

Het programma biedt ondersteuning aan start-ups en scale-ups bij het verbeteren van hun investeringspropositie. De voorlichtingsbijeenkomsten zijn bedoeld voor ondernemers in de chemie, biobased econoy en de life sciences.

Tijdens de bijeenkomst is er een algemene introductie over het BANC programma, gevolgd door een uitgebreide uitleg over de mogelijkheden, do’s en dont’s, bedrijfscasussen en uitleg over hoe je deel kunt nemen. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Om ervoor te zorgen dat de informatiebijeenkomst voor zoveel mogelijk geïnteresseerden te bezoeken is, zijn er drie georganiseerd. De eerste bijeenkomst is op 23 november in Utrecht, gevolgd door een bijeenkomst op 29 november in Zwolle en een derde bijeenkomst op 13 december in Eindhoven.

Zie voor meer informatie en aanmelding de agenda en de website van Chemielink .

‹ Nieuwsoverzicht
GERELATEERD NIEUWS

Door redactie Bio-based World News. Onder druk van de toenemende interesse van consumenten, zetten ...

Op het Consulaat in Chicago komt er begin volgend jaar een stageplek vrij voor het thema biobased ec...

Op 29 november (2PM CET) a.s. organiseert het ERA-NET Bioenergy / BESTF3 network een webinar over de...