GKC organiseert werkatelier biobased economy

Als onderdeel van het programma: Ketens en Agrologistiek organiseert de Groene Kennis Cooperatie op 23 februari een werkatelier samen met het Centre of Biobased Economy Inholland. Iedereen die wil meedenken over het tot een succes maken van de kansen die de biobased economy biedt is welkom.
Het werkatelier duurt van 10.00 tot 15.00 uur en vindt plaats in Delft. Naast korte en inspirerende zeepkist-presentaties gaan de deelnemers vooral aan de slag. Belangrijk doel van de dag is dat iedereen naar huis gaat met plannen om samen verder te gaan.

Nederland heeft uitstekende kansen om van de biobased economy en succes te maken. Ons land heeft zeer sterke energie- en chemiesectoren met zowel grote bedrijven als innovatieve midden- en kleinbedrijven en bovendien een sterke en innovatieve agro- tuinbouwsector. Voor de sectoren energie en chemie geeft de overschakeling van fossiele naar groene grondstoffen grote kansen. De agrosector kan door aanpassingen en innovatie nieuwe markten ontsluiten.

De biobased economy is geen toekomstplan, maar is al begonnen!

Programma en aanmelden

Binnenkort wordt het volledige programma bekendgemaakt. Aanmelden kan al via Gerry Kouwenhoven. Wij zorgen dan dat het programma uw kant op komt.

Contact informatie: Gerry van Kouwenhoven

Meer informatie:http://www.gkc.nl/Nieuws/Pages/Werkatelier_biobased_economy.aspx