Nieuws
Agenda

Overzichtskaart gebruik van houtige biomassa

De Algemene Vereniging Inlands Hout (AVIH) heeft een online overzichtskaart samengesteld met daarop het gebruik van houtige biomassa voor energieopwekking in Nederland en aangrenzende gebieden in Duitsland en België. Voor de webkaart klikt u hier.     
 
Op de kaart worden installaties en leveranciers van biomassa (AVIH-leden) weergegeven. Meer informatie over iedere locatie is te vinden door op de locatie te klikken. Ook zijn er diverse selectiemogelijkheden zoals type biomassa, regio, thermische capaciteit, status installatie, etc. Deze kaart is zeer gebruiksvriendelijk en op deze manier is het makkelijk om een biomassainstallatie in uw omgeving te vinden. De samenstelling van deze kaart is mogelijk gemaakt door een bijdrage van Agentschap NL.