Stakeholder Consultation Event Biobased for Growth (PPP)

Op 10 september a.s. vindt de Stakeholder Consultation Event: Biobased for Growth – Partnering for Radical Innovation plaats. Dit evenement is georganiseerd door de toekomstige Public Private Partnership (PPP) gericht op biobased industrieën.

De PPP wordt geleid door de industrie, waarbij publieke en private samenwerking wordt geïnitieerd met oog op Horizon 2020. Het doel is om innovatie te creëren en stakeholder groepen te verenigen om de Europese uitdagingen aan te gaan omtrent het ontwikkelen van een biobased economy in Europa in 2030.

 Het evenement is gericht op:

  • Zichtbaarheid – het informeren van een grote groep industriële stakeholders over de opkomst van een PPP gericht op biobased industrieën.
  • Consultatie – feedback ontvangen en reacties van participanten op de voorlopige strategische onderzoek- en innovatie agenda, voordat het definitief wordt gemaakt.

Voor meer informatie en registratie, kijk op de website.