Aanmelden: clean tech missie en beurs in november naar Jiangsu

Noord-Brabant organiseert van 2 tot 10 november een kleine, gefocuste missie op het gebied van clean tech naar Jiangsu. Uiterste aanmelddatum is 8 augustus 2013. Ondernemers en kennisinstellingen in milieutechnologie uit heel Nederland kunnen deelnemen aan de missie en zich presenteren op de clean tech-beurs in Nanjing. De zusterrelatie die Brabant met Jiangsu heeft, draagt voor alle deelnemers bij aan het zaken doen in deze provincie.

 Vervolg op succes 2012

De Brabantse missie in november is een vervolg op de succesvolle missie naar Jiangsu in 2012. Zo opent een aantal Brabantse ondernemers dit jaar een vestiging van hun bedrijf in de Chinese provincie. China en met name Jiangsu heeft veel aandacht voor milieuproblematiek. Dit biedt kansen voor bedrijven die beschikken over bewezen technologieën in de clean tech-sector om zaken te doen in China.

 

 

Internationale beurs voor milieutechnologie in Nanjing

De China (Nanjing) International Environmental Protection Industry Expo (www.ciepe.org) vindt plaats van 6 tot 8 november 2013. Nederlandse bedrijven kunnen zich op deze beurs presenteren vanuit het Holland Paviljoen en een seminar geven. Ondernemers die willen deelnemen aan de beurs kunnen zich aanmelden tot uiterlijk 8 augustus 2013. Ondernemers hebben met deelname aan de clean tech-beurs de kans om hun geavanceerde milieutechnologie te laten zien.

 

Matchmaking

Naast de mogelijkheid voor een bezoek of deelname aan de beurs organiseert de provincie Noord-Brabant samen met de BOM en het NBSO matchmaking-gesprekken in Jiangsu. Ondernemers uit Nederland geven vooraf aan met welke mogelijke partners zij kennis willen maken. Zij krijgen een individueel advies dat is afgestemd op de kansen in Jiangsu en beleiding voor, tijdens en na de missie.

 

Rol van de Provincie Noord-Brabant

De overheid heeft een voorname rol in China. Doordat gedeputeerden Pauli en Van de Hout de missie samen leiden, vergroot dit de kans op succesvol zakendoen in China. Indien gewenst zijn de gedeputeerden graag bereid bij individuele programmaonderdeel van bedrijven aan te sluiten.

Voorlopig programma

Deelnemers aan de missie krijgen een programma op maat. In het programma zit voldoende ruimte voor individuele activiteiten en wensen. In het voorlopige programma is voorzien dat de missie op zaterdag 2 november begint en op zondag 10 november eindigt. Tijdens de missie zijn er voor bedrijven matchmaking, beursbezoek en vervolgbezoeken georganiseerd.

 

Kosten voor de deelnemers

De totale kosten voor vlucht en verblijf worden geschat op € 3500; de provincie Noord-Brabant zoekt een voordelige package deal. De kosten voor beursdeelname worden verdeeld onder de standhouders. Bij vroege inschrijving is het paviljoen gratis.

Voor meer informatie en aanmeldingen neemt u contact op met Esther Stolp van de Afdeling Internationale Zaken estolp[at]brabant.nl