Deelname Singapore International Energy Week

Vereniging FME-CWM organiseert in opdracht van Agentschap NL en in nauwe samenwerking met het Topteam Energie en de Nederlandse Ambassade in Singapore, een collectieve Nederlandse beursinzending naar één van de belangrijkste conferenties op energiegebied in Azië. De geplande inzending past naadloos in de branding-strategie van de Topsector Energie om Nederland als mondiale speler op energiegebied te profileren.

 

Wilt u zaken doen in Azië, deelnemen aan de conferenties, workshops bijwonen of kennis vergaren en delen, dan is dit uw kans om de top uit de internationale energiesector te ontmoeten!

De Energy Market Authority van Singapore organiseert de jaarlijkse Singapore International Energy Week (SIEW), één van de belangrijkste platformen voor de internationale energie-industrie. Singapore fungeert als de energie-hub in Azië. De SIEW biedt de mogelijkheid de energie sector te ontmoeten en perspectieven uit te wisselen over belangrijke kwesties op de mondiale energieagenda. De SIEW wordt gehouden op een toplocatie, namelijk in het Sands Expo & Convention Center, Marina Bay, Singapore. De vorige editie (2012) trok 20.000 bezoekers uit meer dan 60 landen.

 

Het energieplatform SIEW brengt alle vakinhoudelijke events samen

Het zesde SIEW-evenement (28 oktober t/m 1 november 2013) brengt ’s werelds grootste conferenties, workshops en sociale evenementen in het energiespectrum samen en biedt u uitstekende mogelijkheden om te netwerken en nieuwe contacten te leggen.

 

Tijdens deze week worden er verschillende deelvakbeurzen en conferenties georganiseerd. De volgende topics op energiegebied komen uitgebreid aan bod;

 • ·         renewable energy
 • ·         solar energy
 • ·         smart grids
 • ·         energy trading & finance
 • ·         nuclear energy
 • ·         oil & gas
 • ·         energy security
 • ·         energy technology
 • ·         energy in urban environment

 

Verder vinden er vele interessante workshops, seminars en verschillende netwerk- sessies plaats, allemaal gericht op de belangrijkste vraagstukken op energiegebied.

 

Unieke ‘high-level’ toegang tot uw doelgroep

Op de SIEW heeft u de mogelijkheid met de juiste personen uit de internationale energiesector in contact te komen, zoals:

 • ·         internationale en lokale beleidsmakers en toezichthouders;
 • ·         internationale energie-instellingen en universiteiten;
 • ·         energieproducenten, waaronder multinationals en (staats)ondernemingen, die betrokken zijn bij de exploratie- en productieactiviteiten;
 • ·         dienstverleners in de energiesector;
 • ·         bedrijven die infrastructuur gerelateerde steun aan de energiesector leveren;
 • ·         investeerders;
 • ·         individuen die geïnteresseerd zijn in de toekomst van energiezekerheid, innovatie, investeringen en duurzaamheid.

 

Geringe investering, maximale uitstraling en zichtbaarheid

Voor een geringe investering krijgt u direct toegang tot de wereldwijde energiemarkt en kunt u samen met andere Nederlandse bedrijven, organisaties en kennisinstellingen uw toegevoegde waarde tonen. Er is inmiddels een optie genomen op eilandstand van maximaal 150 m2, waarvan maximaal 50m2 dient als collectieve ruimte, de zogenaamde ‘Holland Lounge’. Deze Holland Lounge wordt gebruikt als basis en ontmoetingsplek van waaruit de verschillende activiteiten worden ondernomen en wordt gefinancierd uit de overheidssubsidie. Grote bedrijven als Shell & BMW hebben zich bij de SIEW-organisatie al aangemeld als sponsor van het evenement. In overleg met het Ministerie van Buitenlandse Zaken worden de mogelijkheden van een bestuurlijke aanwezigheid op hoog niveau onderzocht.

 

Verschillende deelname mogelijkheden

Voor verschillende budgetten bieden wij de volgende mogelijkheden aan;

– Pakket 1: Eigen standruimte van 3minclusief standbouw, toegang conferentie op 28 oktober, gebruik faciliteiten Holland Paviljoen inclusief catering, deelname aan Dutch Reception 30 oktober. Euro 3250,-

– Pakket 2: Eigen standruimte van 6minclusief standbouw, toegang conferentie op 28 oktober + 1 extra dag naar keuze, gebruik faciliteiten Holland Paviljoen inclusief catering, deelname aan Dutch Reception 30 oktober, individueel matchmaking programma (min. 5 matches). Euro 6350,-

– Pakket 3: Eigen standruimte van 9minclusief standbouw , toegang conferentie op 28 oktober + 2 extra dagen naar keuze, gebruik faciliteiten Holland Paviljoen inclusief catering, deelname aan Dutch Reception 30 oktober, individueel matchmaking programma (min. 5 matches). Euro 9450,-

– Voor enkele startende bedrijven in de energiesector bestaat de mogelijkheid zich in de Holland Lounge te presenteren middels een fotopaneel, gebruik faciliteiten Holland Paviljoen inclusief catering, deelname aan Dutch Reception 30 oktober. Euro 450,-

 

* Extra toegangskaarten voor de verschillende conferenties zijn te bestellen voor de geldende toegangsprijzen

* Uiteraard wordt de beursstand standaard voorzien van elektra, water en schoonmaak.

* Deelnemers betalen hun eigen reis- en verblijfskosten waarvoor wij een vrijblijvend reis- en verblijfarrangement zullen aanbieden.

 

Uw voordeel naast deelname aan het Holland Paviljoen

Vereniging FME-CWM zorgt samen met de Nederlandse Ambassade in Singapore dat uw bedrijf of organisatie uitgebreid onder de aandacht wordt gebracht bij de relevante partijen. Naast een in het oog springend paviljoen worden de volgende activiteiten ondernomen en/of ondersteund om zoveel mogelijk bezoekers naar het paviljoen te trekken: Dutch Reception met VIP delegatie, B2B matchmaking, Dutch Solutions Seminar, Oranjeroute, bedrijven brochure, advertising en PRGebruik het Holland Paviljoen als startpunt en springplank voor de vele activiteiten die er tijdens de Singapore International Energy Week georganiseerd worden.

 

Maak van deze unieke kans gebruik en meld u nu aan!

U kunt zich voor deze activiteit aanmelden op de website van Agentschap NL, via de volgende link: www.agentschapnl.nl/vakbeurs/singaporeDeadline van aanmelding is 12 juli aanstaande. Bij de indeling wordt rekening gehouden met de volgorde van aanmelding. Daarnaast wil ik u vragen deze brief door te sturen naar relevante partijen binnen uw netwerk.

 

Deelnemersbijeenkomst

Voorafgaande aan de Singapore Energy Week zal de vergadering met de deelnemers plaatsvinden. Na de deelnemersbijeenkomst ontvangt u een factuur voor 50% van de kosten, de resterende 50% volgt na afloop van de activiteit. Voor annulering verwijzen wij u naar onze voorwaarden.

 

Meer informatie

Voor meer inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met Rogier Blokdijk, rogier.blokdijk@fme.nl en bereikbaar op telefoonnummer 079-3531295.

Voor organisatorische vragen kunt u contact opnemen met Ingrid Kerklaan, tel. 079-3531284 of via e-mail ingrid.kerklaan@fme.nl