Opnieuw twee informatiebladen over weggenomen belemmerende wet- en regelgeving

Er zijn opnieuw twee informatiebladen beschikbaar over belemmerende weggenomen belemmerende wet- en regelgeving op het gebied van Biobased Economy. Het Rijk stimuleert ondernemers te investeren in de Biobased Economy (BBE), maar ondernemers ervaren hierin belemmeringen. Het programma Botsende Belangen BBE werkt aan het wegnemen van deze belemmerende wet- en regelgeving en heeft nu zestien nieuwe belemmeringen weggenomen.
Van deze weggenomen of verzachtte belemmeringen worden informatiebladen opgesteld. Het informatieblad geeft een omschrijving van de belemmering, welke acties zijn ondernomen om de belemmering weg te nemen, welke informatiekanalen kunnen worden geraadpleegd en welke eventuele restproblematiek nog overblijft. Kijk voor meer informatiebladen op de pagina Belemmerende wet- en regelgeving.

 

Nieuwe informatiebladen zijn:

 

Mocht u tips of suggesties hebben voor de inhoud van de informatiebladen of heeft u interesse in welke informatiebladen nog zullen volgen dan kunt u contact opnemen met het programma Botsende Belangen via: meldpunt@biobasedeconomy.nl