Uitnodiging Economische handelsmissie naar Brazilië

Als de wereldkaart bekeken wordt voor grote hoeveelheden biomassa, komt Brazilië al snel bovenaan als een landbouw- en bio-energie supermacht. Afgezien van de biomassa afkomstig uit suikerriet aanverwante bedrijfstakken, heeft Brazilië een zeer productieve land- en bosbouwsector en kan voorzien van grote hoeveelheden biomassa. Er zijn veel kansen op het gebied van energie, levensmiddelen, diervoeding, bosbouw, farmaceutische en agro-industriële productie. Het Braziliaanse groeipotentieel maakt het een aantrekkelijk land voor buitenlandse bedrijven om hun activiteiten te vestigen. De wereldwijde toenemende vraag naar biomassa voor een breed scala van toepassingen stelt Brazilië in de schijnwerpers als potentiële leverancier voor Europa en andere gebieden. Brazilië biedt kansen. Is uw bedrijf actief op het gebied van de Biobased Economy ? Bent u geïnteresseerd in samenwerking met Braziliaanse counterparts? Wilt u de veelbelovende Braziliaanse markt te betreden? Wilt u scouten voor kansen en relevante partijen ontmoeten?

 

Speciaal voor de Biobased Economy is het Braziliaanse – Nederlandse Biobased Economy seminar en matchmaking event in Sao Paulo op 10 oktober 2013 georganiseerd.

 

Geïnteresseerde Nederlandse partijen kunnen zich inschrijven voor de Nederland Economische Missie. Het seminar is open voor alle belanghebbende partijen, zoals de biochemische industrie, licentie -en technologieleveranciers, havens, onderzoeksinstellingen en universiteiten, biomassa handelaren, biobrandstof bedrijven, nutsbedrijven, regeringsvertegenwoordigers, financiële instellingen en de investering gemeenschap.

 

Het seminar zal zich richten op:

  • De wereldwijde Biomassa vraag en aanbod (nu en 2020+) en zijn potentieel voor de Braziliaanse markt;
  • Braziliaanse beschikbaarheid van biomassa (hoeveelheid en kwaliteit) gericht op agro, bosbouw, afval en residuen;
  • De huidige technologie en licentie- overeenkomsten en gezamenlijke onderzoeksinitiatieven;
  • Braziliaan, Europees en Nederlands beleid & regelgeving over vraag en het beïnvloeden van het aanbod;
  • Nederlands/Braziliaanse joint venture mogelijkheden en voorwaarden van het zakendoen in Brazilië

 

 Aanmelden

U kunt zich voor de Nederlandse Economische missie via AgentschapNL. Voor meer informatie over het seminar kunt u contact opnemen met Ecofys: Marjolein Brasz.