Unieke kansen in Zuid-Afrika voor de Nederlandse duurzame energiesector: Biobased Economy

Vereniging FME-CWM organiseert in samenwerking met Agentschap NL en psps consultants van 13 tot en met 18 oktober een innovatie –en handelsmissie naar Zuid-Afrika voor de Nederlandse Duurzame Energie Sector. Tijdens de missie worden Johannesburg, Pretoria, Durban en Kaapstad bezocht  Deelname aan de activiteit staat open voor alle Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die in de duurzame-energiesector actief zijn en interesse hebben in het zakendoen met Zuid-Afrika. Voor de volgende sub-sectoren is de handelsmissie met name interessant; Waste-to-Energy, Bio-Energie, Green Buildings en Energy Efficiency, Wind Energie en Zonne-Energie.
In deze steden kunnen  bedrijven bezocht worden, deelgenomen aan individuele matchmaking, netwerkevenementen en seminars. Of u nu kennis wil opdoen, partners zoekt, of producten en diensten op deze markt wil brengen; deze missie is daar uitermate geschikt voor, dus schrijf u nu in!
Kansen duurzame energiesector
Door de economische groei in Zuid-Afrika neemt de vraag naar energie toe. Tegelijkertijd is het netwerk in het land niet toegerust op de groeiende vraag. De overheid van Zuid-Afrika heeft belangrijke doelstellingen gesteld op het gebied van duurzame energieopwekking gericht op de sectoren: Onshore Wind; Solar Photovoltaic; Concentrated Solar Power; Small Hydro; Landfill Gas (Waste to Energy); Biomass; Biogas. Kansen liggen op het vlak van inzet Nederlandse kennis en kunde en key equipment & components.
Voorlopig missieprogrammaHet programma bestaat uit collectieve bezoeken, workshops, seminars, matchmaking en bezoekt de regio’s Johannesburg/Pretoria, Durban en Kaapstad. Meer informatie over het programma kunt u via de volgende link vinden http://www.agentschapnl.nl/actueel/evenementen/handelsmissie-voor-de-sector-duurzame-energie-naar-zuid-afrikaVoor een minimale investering maximale toegang tot de Zuid-Afrikaanse marktDeelname aan het missieprogramma is kosteloos. U dient echter wel voor de reis- en verblijfskosten te betalen. Hiervoor ontvangt u een vrijblijvend reis- en verblijfsarrangement. Bovendien bestaat er de mogelijkheid om deel te nemen aan de Green Building Convention als bezoeker, maar ook eventueel als exposant met een stand.

 Meldt u nu aan en profiteer van een interessant en gratis missieprogramma!

Wilt u deelnemen, dan kun u zich tot en met 13 september 2013 aanmelden via de website van Agentschap NL.

http://www.agentschapnl.nl/actueel/evenementen/handelsmissie-voor-de-sector-duurzame-energie-naar-zuid-afrika

Meer informatie
Voor meer informatie en vragen neem gerust contact op met Rogier Blokdijk, bereikbaar op telefoonnummer 079-353 12 95 of per e-mail rogier.blokdijk@fme.nl.

http://www.agentschapnl.nl/actueel/evenementen/handelsmissie-voor-de-sector-duurzame-energie-naar-zuid-afrika