Oproep voor Biobased producten Top 100!

Produceert uw bedrijf Biobased producten en/of toepassingen? Of kent u interessante voorbeelden van Biobased bedrijven en hun producten? Mail naar info@biobasedeconomy.nl. Er wordt een top 100 van Biobased producten samengesteld en u kunt hierop staan!

De Biobased Economy groeit. Dagelijks worden belangrijke stappen gezet bij de ontwikkeling van Biobased producten en toepassingen. Om inzicht te krijgen in de Nederlandse ontwikkelingen naar een Biobased Economy wordt een lijst samengesteld van een zo breed mogelijk palet van Biobased producten. Of u nu multinational bent of MKB-er, u kunt uw Biobased productinformatie aanleveren.

De 100 meest toonaangevende Biobased producten en toepassingen worden gepresenteerd in de Top 100. Deze lijst wordt breed verspreid via het Biobased netwerk. Ook wordt uw product/toepassingen uitgelicht op de website.

Mail ons maximaal een A4 met de volgende informatie:

  • De beschrijving van uw product
  • De toepassing van uw product
  • De sector waarin het product valt
  • De grondstof van uw product
  • Uw bedrijfsnaam
  • Uw website (met de link naar het product)
  • Uw e-mailadres voor verdere vragen

Heeft u samples en voorbeelden? Dan zetten wij deze graag in onze vitrine! Neem contact op met info@biobasedeconomy.nl. Wij kijken uit naar uw inzendingen!