Netwerkbijeenkomst BioBased Economy ‘Biobased ondernemerschap in Oost Nederland‘

Dinsdag 3 december 2013 vindt de negende Netwerkbijeenkomst Biobased Economy plaats, de plek waar bedrijven kennisinstellingen, overheden en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten. Deze netwerkbijeenkomst organiseren wij samen met de provincies Gelderland en Overijssel. 

Met het thema ‘Biobased ondernemerschap in Oost Nederland’ presenteren innovatieve ondernemers uit de regio in korte pitches hun business model en signaleren zij kansen voor samenwerking. Nico de Vos, Chief Nutrition Officer van het toonaangevende veevoederbedrijf Forfarmers uit Lochem zal ingaan op de rol van de feed industry in de biobased economy en het belang van het bedrijf voor de regio.

Na de presentaties kunt u kennismaken met interessante initiatieven en uw netwerk verbreden op de informatiemarkt, tijdens de matchmaking en op de netwerkborrel. U kunt dan onder andere in gesprek gaan met leden van het bouwteam ‘Bioeconomy Innovation Cluster Oost Nederland’ (BIC-ON). Zij lichten graag toe hoe het programma van € 100 miljoen nu vorm krijgt en hoe partijen uit de regio nog kunnen instappen.

Aanmelden en bevestiging
U kunt zich hier aanmelden voor deze bijeenkomst. U ontvangt een aantal dagen voor de bijeenkomst de bevestiging van uw registratie met daarin het definitieve programma en praktische informatie. Graag tot ziens op 3 december!

Locatie
De netwerkbijeenkomst vindt plaats op 3 december in het Orpheus Theater in Apeldoorn. Bekijk de uitgebreide routebeschrijving.

Het netwerken is al begonnen op: www.biobasedeconomy.nl en twitter (#NBBBE).

Programma

13.00 uur Ontvangst en registratie met lunch
14.00 uur Opening door Wouke van Scherrenburg, dagvoorzitter
14.05 uur Opening door Roel Bol, Directeur Biobased Economy, Ministerie van Economische Zaken
Aanbieden rapport Strategie voor een groene samenleving, Biomaterialen, drijfveer voor de biobased economy
14.15 uur Harry Webers, voorzitter GreenTechAlliances
14.25 uur Keynote presentatie Nico de Vos, Chief Nutrition Officer Forfarmers
14.45 uur Pauze en informatiemarkt
15.15 uur Elevator pitches innovatieve bedrijven uit Oost Nederland:
Paperfoam, Biopearls, AFP Holland. BTG, Foreco, Maangroep en Rolsma Lijnolieverven B.V.
16.00 uur Afsluitende woorden van provincies Gelderland en Overijssel
16.05 uur Matchmaking en netwerkborrel
17.30 uur Einde

 

Untitled