Nieuws
Agenda

Avans Hogeschool zkt. Junior onderzoeker Biobased Economy

Avans Hogeschool is op zoek naar een junior onderzoeker in de Biobased Economy sector. Als junior onderzoeker voor het Centre of Expertise Biobased Economy ondersteunt u de uitvoering van onderzoeksprojecten voor en met het bedrijfsleven. Dat doet u vanaf de voorbereiding tot en met de evaluatie. U zet zich in voor  toegepast biobased onderzoek binnen Avans Hogeschool en HZ University of Applied Sciences. En helpt mee om de algemene doelstellingen van het Centre of Expertise Biobased Economy (CoE-BBE) te vertalen in project –en onderzoeksactiviteiten. Dat doet u niet alleen, maar met ondersteuning van de lectoren, docentonderzoekers, inhoudsdeskundigen, studenten en het bedrijfsleven.

U werkt aan 1 of 2 onderzoeken. Bijvoorbeeld op het gebied van bioraffinage van hoogwaardige inhoudsstoffen, biopolymeren, toepassing van natuurlijke kleurstoffen in diverse applicaties of biocomposieten in een biobased brug of hockeystick. Het onderzoek is zowel theoretisch als praktisch van aard.

U heeft

  • een hbo-diploma in een relevante studierichting, bijvoorbeeld Chemische Technologie, Chemie, Biochemie of Milieukunde (ESSET)
  • binnen uw stage of afstuderen ervaring opgedaan met multidisciplinair biobased onderzoek
  • een ondernemersdrive
  • een goede beheersing van de Engelse taal, kennis van Portugees of Spaans is een pre

U bent

  • ambitieus in praktijkgericht- en literatuuronderzoek
  • klantgericht en goed in communiceren
  • nieuwsgierig en betrokken
  • flexibel en collegiaal

Werkomgeving

Het Centre of Expertise BioBased Economy (CoE-BBE) leidt professionals op met maximale expertise op het gebied van biobased economy-thema’s. Het expertisecentrum is actief betrokken bij de kennisontwikkeling op het gebied van biobased economy. En betrokken bij samenwerkingsverbanden als de Biobased Delta. Naast de directie bestaat het team uit 3 portfoliomanagers, 3 senior projectleiders en 3 ondersteuners. Ieder teamlid heeft zijn of haar eigen specialismen.

Voor meer informatie over de functie en solliciteren, kijk hier.