Ed de Jong toegetreden tot directie TKI BBE

Ed de Jong, vice president development bij Aventium Chemicals, is toegetreden tot de directie van het Topconsortium voor Kennis en Innovatie voor de Biobased Economy (TKI BBE). De Jong zal zich in de directie vooral bezig houden met het extra verstevigen van de band met de chemische industrie.

Ed de Jong neemt de vrijkomende directieplaats in die was ontstaan nadat Jos Keurentjes was toegetreden tot de raad van toezicht van TKI BBE. Kees de Gooijer, directievoorzitter van TKI BBE: ‘Ed de Jong heeft een uitgebreid netwerk en staat van dienst. Met zijn komst wordt de relatie met de chemiesector verder verstevigd.’ Stichting Topconsortium voor Kennis en Innovatie Biobased Economy (TKI BBE) voert het crosssectorale
programma Biobased Economy uit. Dit programma is onderdeel van de Topsectoren Chemie en Energie. Daarnaast wordt er hard gewerkt aan de Biobased Economy in de Topsector Agri&Food.
+++