Zelf biobased wetenschappelijk onderzoek doen?

Hebt u interesse in onderzoek naar de organisatorische en bestuurlijke vraagstukken van de toekomst? Saxion organiseert een aantal externe onderzoekskringen gericht op actuele thema’s. Het gaat om projecten van één jaar. We vormen rond onderzoeksthema’s kleine onderzoekkringen (onderzoeksteams) die begeleid worden door een senior onderzoeker. We bieden voorts een ondersteunend programma dat u helpt bij alle facetten van het doen van dit onderzoek. Iedere deelnemer wordt geacht het project af te ronden met een publicatie in een professioneel tijdschrift.

We mikken op wetenschappelijk geïnteresseerde mensen met praktijkervaring, bij voorkeur mensen die met het ondewerp van hun onderzoek in hun werk te maken hebben. Vooralsnog denken we aan kringen rond de volgende ondewerpen:

  • Urban mining
  • Lokale energie productie en benutting
  • Lokale open overheid
  • De vlaseconomie/biobased economy
  • We nodigen u ook uit om zelf suggesties te doen voor thema’s voor onderzoek.

Wanneer u wilt deelnemen moet u het komende jaar over 1,5 dag onderzoekstijd beschikken. Ook vragen wij om een financiële bijdrage. Op 13 november organiseren wij een voorlichtingsnamiddag (van 17 uur tot 19.30 uur). Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met dr. Maurits Sanders: m.p.t.sanders@saxion.nl

Meer informatie:
Klik hier om de brochure te down loaden.
Klik hier om naar onze website te gaan.