Biobased Industry 2015: laatste kans voor korting

Op donderdagmiddag 9 april organiseert Management Producties het congres Biobased Industry 2015 in Delft. Het jaarcongres over de ontwikkelingen in de bio-based industrie. Diverse topsprekers uit de sector zullen van zich laten horen. In een tafelgesprek gaan onder andere Stientje van Veldhoven, D66-lid van de Tweede Kamer, en Willem Sederel, Directeur Biobased Delta en Voorzitter van het BioRenewables Business Platform in discussie over de bio-based potentie van Nederland.

Andere sprekers zijn:

  • Sven Thormählen, CTO Corbion
  • Andy Piers, CEO River Basin Energy
  • Michael Dickstein, Directeur Global Sustainable Development Heineken

Contacten van Biobased Economy wordt de mogelijkheid geboden om met korting aanwezig te zijn bij dit congres. U kunt tot vrijdag 13 maart nog met € 50,-  korting naar dit congres als u in het opmerkingenveld de kortingscode: BIO50 invult. U kunt een plaats reserveren via de website Biobased Industry. Meer programma-informatie vindt u eveneens op de website.