Biologisch geteelde koffie verdient een Biobased verpakking

Bio-based verpakkingen zijn er voor steeds meer verschillende producten. Bio4Pack presenteert nu de bio-based koffieverpakking voor pads, bonen en gemalen koffie. Een innovatief product dat aansluit bij de roep om eerlijke en kwalitatieve producten, beloond met een 4 sterren onderscheiding.

De verpakking wordt geproduceerd met het hoogst haalbare percentage hernieuwbare grondstoffen. Hiermee voldoet het product aan de strenge normen van DIN Certco en AIB Vincotte. De bio-based koffieverpakking is vervaardigd van zwart of zilver laminaat en beschikt over sterke producteigenschappen zoals een zuurstof- en waterbarriere van minder dan 0,2. Daarnaast is de verpakking uitstekend te bedrukken in tot wel 7 kleuren. De verpakking laat zich uitstekend verwerken op alle gangbare verpakkingslijnen zonder aanpassing van het ventiel.

Nieuwsgierig geworden?

We kunnen het ons goed voorstellen. Vraag daarom een gratis proefverpakking aan en verbaas u over de kwaliteit van de Bio4Pack koffieverpakking. Kijk voor meer informatie hier of neem contact op met Bio4pack.

Door: Verpakkingsprofs