Log in het BBE netwerk

Accountgegevens

Linkedin

7
Apr
Gepost door Redactie

Biologisch geteelde koffie verdient een Biobased verpakking

Gepubliceerd op 7 april 2015

Bio-based verpakkingen zijn er voor steeds meer verschillende producten. Bio4Pack presenteert nu de bio-based koffieverpakking voor pads, bonen en gemalen koffie. Een innovatief product dat aansluit bij de roep om eerlijke en kwalitatieve producten, beloond met een 4 sterren onderscheiding.

De verpakking wordt geproduceerd met het hoogst haalbare percentage hernieuwbare grondstoffen. Hiermee voldoet het product aan de strenge normen van DIN Certco en AIB Vincotte. De bio-based koffieverpakking is vervaardigd van zwart of zilver laminaat en beschikt over sterke producteigenschappen zoals een zuurstof- en waterbarriere van minder dan 0,2. Daarnaast is de verpakking uitstekend te bedrukken in tot wel 7 kleuren. De verpakking laat zich uitstekend verwerken op alle gangbare verpakkingslijnen zonder aanpassing van het ventiel.

Nieuwsgierig geworden?

We kunnen het ons goed voorstellen. Vraag daarom een gratis proefverpakking aan en verbaas u over de kwaliteit van de Bio4Pack koffieverpakking. Kijk voor meer informatie hier of neem contact op met Bio4pack.

Door: Verpakkingsprofs

‹ Nieuwsoverzicht
GERELATEERD NIEUWS

Bij grootschalige bioraffinage van reststromen die lignocellulose bevatten, komen cellulose, hemicel...

Voor de meeste op aardolie gebaseerde materialen zijn biobased alternatieven te bedenken met vergeli...

Nieuwe bedrijfjes (startups) in het werkveld van de Topsector Chemie kunnen zich nomineren voor de G...


Fatal error: Call to undefined function organisations_get_themes_by_name() in /home/users/biobjftp/biobasedeconomy.nl/wp-content/themes/biobasedeconomy/sidebar-bedrijven.php on line 16