Nieuw portaal Groen Kennisnet: content beter vindbaar

Op 21 april heeft Groen Kennisnet zijn nieuwe website gelanceerd. De opzet en het design van www.groenkennisnet.nl zijn sterk verbeterd. Daarmee beoogt Groen Kennisnet het groene onderwijs, bedrijfsleven en overige geïnteresseerden in groene kennis nog beter van dienst te kunnen zijn.

Door een nieuwe opzet met kennisportalen in het groene domein en de nieuwe, eigentijdse vormgeving is Groen Kennisnet een stuk overzichtelijker geworden. Omdat content over specifieke onderwerpen via de nieuwe thematische portalen wordt aangeboden, zullen gebruikers actuele,innovatieve groene kennisbronnen en leermiddelen gemakkelijker kunnen vinden.

Groen Kennisnet bevordert en faciliteert kennis delen op het gebied van Voedsel en Groen voor groen onderwijs en voor innovatief vakmanschap. De Groen Kennisnet-collectie is met bijna een half miljoen items de grootste Nederlandstalige kennisbank voor het groene domein. Groen Kennisnet wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Economische Zaken.

Kijk naar de videoboodschap van Ab Groen, voorzitter  College van Bestuur Helicon Opleidingen en voorzitter van de begeleidingscommissie Groen Kennisnet:

Bekijk hier het nieuwe portaal:
Nieuw portaal Groen Kennisnet