15 prefab biobased bouwproducten

12 FRONTrunners op het gebied van biobased bouwen hebben hun kennis en ervaring bij elkaar gebracht en 15 prefab biobased bouwproducten ontwikkeld die in verschillende combinaties een volledige, prefab biobased gebouwschil vormen. Vanaf vandaag zijn de producten afzonderlijk, maar ook in combinatie te zien in het ICDuBo Rotterdam. De officiële inwijding vond maandag plaats tijdens de heropening van het vernieuwde ICDuBo met oa Maxime Verhagen.

De Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie (NBvT) ) heeft als penvoerder met 12 MKB-bedrijven het Innovatieve Prestatie Contract (IPC) getekend met De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Met dit contract kreeg de groep een subsidie om in 2 jaar tijd gezamenlijk tot innovaties te komen voor de bouwwereld. En dat is ze gelukt. Maar liefst 15 prefab biobased producten voor de gebouwschil zijn vanaf nu direct te verkrijgen en in een creatieve demo-opstelling te zien in het ICDuBo in Rotterdam.

Bekijk het hele bericht op www.bouwenwonen.net.