Nederlandse bedrijven gezocht voor paviljoen BIO World Congress

Van 19-22 juli 2015 vindt het BIO World Congress on Industrial Biotechnology (WCIB) plaats in Montreal, Canada. BE-Basic Foundation, organisator van het Holland Paviljoen, roept bedrijven op om deel te nemen. Het WCIB is ’s werelds grootste evenement rond industriële biotechnologie. Het evenement trekt business leaders, investeerders en beleidsmakers op het gebied van biofuels, biobased products en renewable chemicals.

Holland Paviljoen

BE-Basic Foundation organiseert het Holland Paviljoen (stand #125) en coördineert mogelijkheden om eventueel na het congres Canadese biotechnologische bedrijven in de regio te bezoeken. Bedrijven kunnen zich nog aanmelden om met een speciaal tarief mee te gaan. Wilt u deelnemen aan het paviljoen? Neem contact op met BE-Basic:

Of kijk op www.be-basic.org/wcib2015. Kijk voor meer informatie over de Topsector Agri en Foodhier.