Nieuws
Agenda

Landelijke Netwerkbijeenkomst BioBased Economy

Op dinsdag 23 juni 2015 vindt de twaalfde netwerkbijeenkomst plaats van Biobased Economy, dé plek waar bedrijven, kennisinstellingen, overheden en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten. Met het thema ‘Biobased economy in Amsterdam –  circulair perspectief’ geven onder andere Amsterdamse ondernemers, waaronder start ups, hun visie op de kansen die de biobased economy voor hen en voor Nederland biedt.

Tijdens de netwerkbijeenkomst zal een aantal toonaangevende sprekers plenair aan het woord komen, kunt u kennis maken met interessante initiatieven en uw netwerk verbreden op de informatiemarkt, tijdens de speeddates en op de netwerkborrel.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor deze bijeenkomst. Een aantal dagen voor de bijeenkomst ontvangt u de bevestiging van uw registratie.

Locatie

De netwerkbijeenkomst vindt plaats op dinsdag 23 juni ’s middags in de Passenger Terminal in Amsterdam. Deze landelijke netwerkbijeenkomst organiseert het ministerie van Economische Zaken gezamenlijk met het Havenbedrijf Amsterdam.

Naast het middagprogramma vindt in de ochtend, vanaf 9.30 uur een extra bijeenkomst ‘biobased voor bedrijven, burgers en beleid, de praktijk van innovatie’ plaats.

U bent ook hier van harte welkom om van gedachten te wisselen over de onderzoeks- en innovatieagenda voor de biobased economy aan de hand van inspirerende voorbeelden uit bedrijfsleven en onderzoek. Voor deze bijeenkomst is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Lees hier meer over het ochtendprogramma.

Start het netwerken

Deze landelijke netwerkbijeenkomst organiseert het ministerie van Economische Zaken gezamenlijk met het Havenbedrijf Amsterdam. Start het netwerken nu al op: www.biobasedeconomy.nl en #NBBBE