Bent u óf kent u een succesvolle duurzame ondernemer?

Dan kunt u in aanmerking komen voor de Mansholt-Business Award for Sustainable Entrepreneurship (M-BASE). Deze prijs wordt uitgereikt door het Wageningen Universiteits Fonds. Het doel van deze prijs is om te laten zien dat alumni van Wageningen University en ondernemers in relatie tot Wageningen University een actieve bijdrage leveren aan duurzaam ondernemerschap met een grote maatschappelijke (internationale) invloed.

De prijs van €25.000 wordt toegekend aan een succesvolle ondernemer die op enthousiasmerende en duurzame wijze een onderneming leidt. De prijsuitreiking vindt plaats op maandagmiddag 7 september 2015 tijdens de opening van het academisch jaar in gebouw Orion op de campus in Wageningen, Bronland 1.

U kunt ook iemand nomineren, waarvan u vindt dat hij of zij in aanmerking komt voor deze prijs.

Naar het inschrijfformulier
Naar het nominatieformulier

Aanmelden kan tot 4 juli 2015
Kijk voor meer informatie over de voorwaarden voor deelname en de procedure opwww.wageningenuniversiteitsfonds.nl/mbase.

Vragen? Mail naar wuf@wur.nl