Nieuws
Agenda

Dit verandert alles!

Hoe stimuleert u gedragsverandering? Tijdens de netwerksessie ‘Green Deals en Gedragsverandering’ op 26 november 2015 in Amsterdam komen inspirerende sprekers aan het woord die vertellen hoe zij het gedrag van anderen beïnvloeden én hoe zij verandering aanmoedigen. Daarnaast is er gelegenheid om te netwerken en kennis uit te wisselen met andere Green Deals.

Veel Green Deal partijen willen geijkte patronen doorbreken en het gedrag van mensen positief beïnvloeden. Dat op papier zetten gaat echter een stuk sneller dan gedrag daadwerkelijk veranderen. Want:
•             Hoe betrekt u mensen?
•             Hoe stimuleert u hen?
•             Hoe activeert u mensen om te investeren in duurzaamheid?
•             Hoe wordt de meerwaarde zichtbaar?
In de Brakke Grond in Amsterdam geven sprekers, onder wie Sander Hermsen (onderzoeker Design en gedragsverandering aan de Hogeschool Utrecht), antwoorden op deze vragen. En de Green Deals De Groene Grachten en Smart Energy Cities delen hun ervaringen met u. Daarnaast horen we graag hoe u dat doet en tegen welke obstakels u daarbij aanloopt.

This Changes Everything
De dag wordt afgesloten met de film ‘This Changes Everything’. De Netwerksessie wordt namelijk georganiseerd tijdens de IDFA, het grootste documentairefestival ter wereld. 26 november staat in het teken van Green Screen Day. Voor deze dag zijn documentaires met een duurzaam thema geselecteerd. Kijk hier voor het volledige programma.  U kunt zich hier aanmelden. Na uw registratie ontvangt u een bevestiging per e-mail. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 26 november in de Brakke Grond te Amsterdam. Klik hier voor de routebeschrijving.