Nieuws
Agenda

Biobased inkopen: Zo doe je dat!

De Provincie Zeeland stimuleert in 2016 bij alle inkoop- en aanbestedingstrajecten inkopers en leveranciers op zoek te gaan naar biobased producten. Daarvoor heeft de Provincie een aantal ‘tools’ ontwikkeld om vraag (inkopers) en aanbod (ondernemers) bij elkaar te brengen. Enerzijds om biobased inkopen te stimuleren en anderzijds om de meerwaarde van biobased producten beter zichtbaar te maken.

Deze ‘tools’ presenteert de Provincie Zeeland op donderdag 21 januari om 13.30 uur op de Abdij in Middelburg tijdens de bijeenkomst “Biobased Inkopen: Zo doe je dat!”.

De bijeenkomst is bedoeld voor inkopers, leveranciers, producenten van biobased producten en politiek bestuurders.

De uitnodiging met het programma vindt u in de bijlage.

Uitnodiging Provincie Zeeland 21 januari 2016

 

De bijeenkomst is gratis. Wij verzoeken u om voor 8 januari 2016 aan te melden via http://www.formdesk.com/provinciezeeland/biobased_inkopen

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Provincie Zeeland in samenwerking met het Centre of Expertise Biobased Economy en Tebodin.In de Kloostergangen van het provinciehuis in Middelburg zal ook een markt worden gehouden waar biobased producten worden geëxposeerd.

Heeft u belangstelling om als exposant op de Biobased markt te staan?

Heeft u belangstelling om te exposeren op de Biobased markt? Dit is gratis, er worden een gelimiteerd aantal marktkramen beschikbaar gesteld.

Vul uw gegevens in via  http://www.formdesk.com/provinciezeeland/biobased_inkopen en geef daarbij aan dat u exposant bent.

Het Centre of Expertise Biobased Economy organiseert de markt en neemt contact met u op. Via deze wijze aanmelden als exposant kan tot en met uiterlijk 4 januari 2016.

Meer informatie

Voor meer informatie over Biobased inkopen kunt u onze website raadplegen.

http://www.zeeland.nl/beleid-en-regelgeving/biobased-inkopen

Meer informatie over expertise gebieden en projecten in de biobased economie zijn te vinden op de site https://www.coebbe.nl/