Biobased verpakkingen voor tijdschriften

Een folie die zowel geschikt is voor onze circulaire economie als gebaseerd op planten (fossiel-arm) wordt nu ingezet om tijdschriften te verpakken. Deze op suiker gebaseerde polyethyleen is 100% recyclebaar en draagt bij aan het terugdringen van de impact van broeikasgassen op het milieu. Door het gebruik van hernieuwbare materialen wordt tot 2,15 ton atmosferisch CO2 gebonden per ton groene PE.

Heeft u een MVO-beleid? Gebruikt u poly-ethyleen? Dan heeft ook u de mogelijkheid om broeikasgassen productie te reduceren.
Oerlemans Plastics heeft alle kennis op het gebied van biobased grondstoffen en brengt u graag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Neem gerust contact met ons op Oerlemans Plastics B.V., Gert-Jan van Baardwijk, , bel 0416-358100