Log in het BBE netwerk

Accountgegevens

Linkedin

11
Mrt
Gepost door Redactie

Lesmateriaal basisonderwijs Biobased Economy

Gepubliceerd op 11 maart 2016

Voor de transitie naar een Biobased Economy zijn ook in de toekomst slimme koppen nodig. Nederland wil voldoende mensen hebben om onze kennis -en biobased society te onderhouden en te vernieuwen. De weg daar naartoe begint al in het basisonderwijs. Centre of Expertise Biobased Economy heeft speciaal hiervoor een lessenpakket samengesteld.

U kunt deze hier vinden.

 

‹ Nieuwsoverzicht
GERELATEERD NIEUWS

Zet jij je in voor energie innovaties die de energietransitie helpen realiseren? Herken je dat er va...

De industriƫle synthese van de hernieuwbare brandstoffen waterstof, syngas, methanol en diesel kan ...

BioBTX zet een cruciale stap in de ontwikkeling van haar technologie nu deze in een pilot wordt opge...


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function organisations_get_themes_by_name() in /home/users/biobjftp/biobasedeconomy.nl/wp-content/themes/biobasedeconomy/sidebar-bedrijven.php:16 Stack trace: #0 /home/users/biobjftp/biobasedeconomy.nl/wp-content/themes/biobasedeconomy/single.php(86): include() #1 /home/users/biobjftp/biobasedeconomy.nl/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/users/bio...') #2 /home/users/biobjftp/biobasedeconomy.nl/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/users/bio...') #3 /home/users/biobjftp/biobasedeconomy.nl/index.php(17): require('/home/users/bio...') #4 {main} thrown in /home/users/biobjftp/biobasedeconomy.nl/wp-content/themes/biobasedeconomy/sidebar-bedrijven.php on line 16