Nieuws
Agenda

De Gouden Kiem-competitie

 

Het NWO-gebied Chemische Wetenschappen, de Topsector Chemie en InnovatieLink, roepen op jonge bedrijven/kennisinstellingen die hun oorsprong vinden in de resultaten van universitair onderzoek, in het chemische domein, zichzelf te nomineren voor de Gouden KIEM. De Gouden KIEM bestaat onder meer uit een geldbedrag van € 18.750. De prijs wordt uitgereikt tijdens CHAINS, de chemische conferentie die op 6, 7 en 8 december 2016 wordt gehouden in Veldhoven. Nomineren kan tot en met 4 oktober 2016.

De Gouden KIEM-competitie richt zich op jonge bedrijven die hun oorsprong vinden in de resultaten van universitair onderzoek, in het chemische domein.

Met de Gouden KIEM-competitie willen het NWO-gebied Chemische Wetenschappen, de Topsector Chemie en InnovatieLink deze jonge bedrijvigheid zichtbaar maken en het meest bijzondere voorbeeld daarvan belonen.

Voor meer informatie over deze competitie: http://www.nwo.nl/actueel/nieuws/2016/cw/gouden-kiem-competitie-voor-bijzondere-bruisende-start-ups-in-de-chemie.html

De competitie sluit op dinsdag 4 oktober 2016, 14:00 uur ’s middags.