Nieuws
Agenda

Spreekuur InnovatieLink voor innovatief MKB in energiesector

Innovatieve MKB-ondernemers in de energiesector met vragen over hun innovatieproject kunnen sinds 27 september elke dinsdagmiddag terecht bij het spreekuur van InnovatieLink.

Veel ondernemers lopen tegen knelpunten aan. Bijvoorbeeld financiering van hun project, het vinden van de eerste klant of een samenwerkingspartner, het opzetten van een realistisch verdienmodel of het aanboren van aanvullende kennis. Door met een deskundige innovatiemanager van InnovatieLink te sparren, krijgen zij meer grip op hun specifieke situatie. Hierdoor zijn ze beter in staat hun innovatieproces een stap vooruit te helpen. Het eerste bezoek aan het spreekuur is kosteloos. Uiteraard is het mogelijk daarna een vervolgafspraak te maken.

Tijdstip en locatie

Het spreekuur is wekelijks op dinsdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur in de Rhombus Conference Room van het CIC op de vierde verdieping van het Groothandelsgebouw in Rotterdam.