Nieuws
Agenda

Vilt-stoel in duotoon kleur vervaardigd uit gerecyclede PET-flessen

Vepa komt met een wereldprimeur: een vilt-stoel in duotoon kleur vervaardigd uit gerecyclede PET-flessen. Een stoel met 60 gerecyclede PET-flessen als basis. Felt is een moderne stoelenlijn vervaardigd van een bijzonder materiaal: gerecyclede PET-flessen. De keuze om gebruik te maken van dit innovatieve materiaal is niet alleen goed voor het milieu, het ziet er ook prachtig uit. Van PET-fles tot stoelkuip is een proces van ‘upcycling’. Hierdoor is stoel Felt uitermate geschikt voor circulaire inrichtingsconcepten. Een bijkomende positieve eigenschap is het geluidsabsorberende vermogen. Bovendien is de stoel na zijn levensduur ook weer compleet
recyclebaar.

Verkrijgbaar in verschillende kleur combinaties

De Felt-stoel van Vepa is nu ook in kleur leverbaar. Dat wil zeggen: het schaaldeel wordt aan de binnenzijde lichtgrijs en aan de buitenzijde naar keuze: mandarijn, cactus, turquoise of cacao. Deze duo-toon is uniek, en mogelijk omdat Vepa de Felt-stoel opbouwt uit vier lagen PET-vilt. Daarmee heeft Felt niet alleen de sterkste, maar ook de meest bijzondere kuip. Door het toepassen van twee kleuren in de zitschaal wordt de vormgeving extra benadrukt. Een bijpassende kleur als zitkussen maakt de stoel niet alleen comfortabeler, maar ook mooier.

 

Vepa kantoor- en projectmeubilair: 100% made in Holland

Vepa heeft zich sinds 1971 ontwikkeld tot één van de meest veelzijdige kantoor- en projectmeubelfabrikanten van Nederland. Het gehele productieproces van Vepa vindt plaats in eigen fabrieken in Nederland.

Meer informatie:  vepa.nl.