Log in het BBE netwerk

Accountgegevens

Linkedin

10
Okt
Gepost door Monique Mooren

Nieuwe Call ERA-NET: Biomassa als belangrijke pilaar binnen energie-systemen en circulaire economie

Gepubliceerd op 10 oktober 2017

Vandaag is een nieuwe Eranet-regeling opengesteld. Financiering vanuit Nederland loopt via de Hernieuwbare Energieregeling. Dat betekent dat de tender zich voor projecten met Nederlandse deelname uitsluitend richt op projecten binnen de SDE+  categorie gericht op opwekking elektriciteit, warmte, groen gas.

Het onderwerp van de Joint Call is : Biomassa als belangrijke pilaar binnen energie-systemen en de circulaire economie. De Joint Call is bedoeld voor de ondersteuning van innovatieve, samenwerkende pan-Europese R & D &I projecten (technology readiness levels 2-7 at the end of the funded project).

De volledige naam van de regeling is: 2th Joint Call for Research, Development & Innovation Proposals van het ERA-NET Bioenergy/2nd additional Joint Call for Research, Development & Innovation Proposals of the ERA-NET COFUND Bioenergy Sustaining the Future (BESTF3).

Op 29 November 2017 wordt een netwerk webinar georganiseerd om onderzoekers de kans te bieden met anderen te linken en consortia te vergroten. Meer details over de call en de webinar kunt u hier vinden in de tekst: <http://www.eranetbioenergy.net/file/view/53756362/era-net-bioenergy-bestf3-call-text-2017> .

De tekst is en de formulieren voor een pre-proposal zijn beschikbaar op de  ERA-NET Bioenergy website<http://www.eranetbioenergy.net/jointcall12?menu_builder_edit_mode=on>.

‹ Nieuwsoverzicht
GERELATEERD NIEUWS

Schiphol Logistics Park heeft maandag 18 juni de biobased brug op het logistieke bedrijvenpark in Ro...

In de Community of Energy Top Talents (CETT) werken masterstudenten en bedrijven intensief samen aan...

Komende winter gaat de provincie Noord-Holland bij gladheid tests doen met ‘groen strooizout’, g...