Log in het BBE netwerk

Accountgegevens

Linkedin

12
Dec
Gepost door Monique Mooren

Team CRISPR Clear wint Topsector Chemie Studentencompetitie 2017

Gepubliceerd op 12 december 2017

Topsector Chemie Studentencompetitie 2017 is gewonnen door het team CRISPR Clear van de Wageningen University & Research. De winnaar CRISPR Clear nam de prijs in ontvangst tijdens chemiecongres CHAINS in Veldhoven. Studenten Carina Nieuwenweg, Martijn van Galen en Angelina Horsting van het team CRISPR Clear ontvingen ieder een cheque van 1000 euro. De Topsector Chemie Studentencompetitie werd mede mogelijk gemaakt door NWO en de Topsector Chemie. DSM sponsorde dit jaar het prijzengeld.

Lees hier het hele persbericht op de website van NWO.

‹ Nieuwsoverzicht
GERELATEERD NIEUWS

Zet jij je in voor energie innovaties die de energietransitie helpen realiseren? Herken je dat er va...

De industriƫle synthese van de hernieuwbare brandstoffen waterstof, syngas, methanol en diesel kan ...

BioBTX zet een cruciale stap in de ontwikkeling van haar technologie nu deze in een pilot wordt opge...


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function organisations_get_themes_by_name() in /home/users/biobjftp/biobasedeconomy.nl/wp-content/themes/biobasedeconomy/sidebar-bedrijven.php:16 Stack trace: #0 /home/users/biobjftp/biobasedeconomy.nl/wp-content/themes/biobasedeconomy/single.php(86): include() #1 /home/users/biobjftp/biobasedeconomy.nl/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/users/bio...') #2 /home/users/biobjftp/biobasedeconomy.nl/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/users/bio...') #3 /home/users/biobjftp/biobasedeconomy.nl/index.php(17): require('/home/users/bio...') #4 {main} thrown in /home/users/biobjftp/biobasedeconomy.nl/wp-content/themes/biobasedeconomy/sidebar-bedrijven.php on line 16