Log in het BBE netwerk

Accountgegevens

Linkedin

21
Dec
Gepost door Redactie

Save the date: 1ste TKI-BBE Congres

Gepubliceerd op 21 december 2017

De realisatie van een biobased economy is niet alleen noodzakelijk: het biedt tegelijkertijd geweldige economische kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven. Op donderdag 15 maart vindt het eerste landelijke congres plaats dat door TKI-BBE wordt georganiseerd. Dit congres is de opvolger van de landelijke Netwerkbijeenkomst Biobased Economy. Gerenommeerde sprekers presenteren hun visie op de kansen die er liggen. Net gestarte en reeds succesvolle projecten passeren de revue. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om uw netwerk aan te halen en uit te breiden.

De eerste editie van het congres wordt samen met energieproducent RWE georganiseerd. Locatie is de Amercentrale in Geertruidenberg. Het programma is nog volop in ontwikkeling en wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt opĀ www.tki-bbe.nl. Noteer 15 maart alvast in uw agenda!

‹ Nieuwsoverzicht
GERELATEERD NIEUWS

Op 26 juni organiseren we in Utrecht een informatiemiddag over drie subsidieregelingen. Er is nog pl...

De overheid wil graag een versnelling maken ten aanzien van de CO2 doelen voor 2030. Met name voor d...

Het Europese Kenniscentrum voor de bio-economie heeft in een publicatie nieuwe gegevens over de pr...