Log in het BBE netwerk

Accountgegevens

Linkedin

21
Dec
Gepost door Redactie

Week van de Circulaire Economie

Gepubliceerd op 21 december 2017

Van 15 tot en met 19 januari 2018 organiseert Nederland circulair! de Week van de Circulaire Economie. Tijdens deze derde week van januari openen koplopers die nu al slim, circulair ondernemen hun deuren voor ondernemers die graag aan de slag willen met de circulaire economie. Van kleine, diepgravende keukentafelgesprekken tot grotere evenementen rond de circulaire economie – voor ieder wat wils.

Op 15 januari worden de transitieagenda’s gepresenteerd en aangeboden aan de bewindspersonen, de voorzitters van de maatschappelijke partners en alle andere ondertekenaars van het Grondstoffenakkoord. De opstellende partners van het Grondstoffenakkoord (VNO-NCW, MKB Nederland, FNV, VCP, Stichting Natuur & Milieu, VNG, IPO, Unie van Waterschappen en Rijksoverheid) vertellen aansluitend over de vervolgstappen.

Tijdens de bijeenkomst wordt ook de Circular Award uitgereikt. Dit is een verkiezing voor innovatieve projecten, producten of ondernemingen die tot de verbeelding spreken en laten zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Nederland.

Voortrekkers in de Circulaire Economie kunnen zich nog aanmelden als Circular Partner van de Week van de Circulaire Economie, door zelf een evenement of activiteit te organiseren, door de week te sponsoren, of binnen en buiten je eigen organisatie publiciteit te genereren voor de Week!

Lees hier verder.

‹ Nieuwsoverzicht
GERELATEERD NIEUWS

De overheid wil graag een versnelling maken ten aanzien van de CO2 doelen voor 2030. Met name voor d...

Het Europese Kenniscentrum voor de bio-economie heeft in een publicatie nieuwe gegevens over de pr...

De Europese Commissie heeft gevraagd om een systematisch overzicht en analyse van de meest recent we...