Nieuws
Agenda

VNCI zoekt chemiebedrijven die willen investeren in toptalent

Voor het collegejaar 2018/2019 zoekt de VNCI opnieuw chemiebedrijven die willen investeren in hun talent van de toekomst. We hopen dit jaar 19 beurzen voor Masterstudenten Chemie of Chemische Technologie te vervullen en daarmee de mijlpaal van 100 beurzen te halen! Extra bijzonder gezien het 100 jarig jubileum van de VNCI dit jaar.
Bouw ook dit jaar weer mee aan de ontwikkeling van de Chemistry Top Talents Community! Dit is dé kans om universitaire top masterstudenten kennis te laten maken met uw bedrijf en intensief contact op te bouwen met alle universiteiten van Nederland.

De opzet van de VNCI Topsector Chemiebeurs:

  • De VNCI Topsector Chemiebeurs geldt voor beide jaren van de masterfase
  • Als bedrijf geeft u de voorkeur voor een student, door middel van matchinggesprekken met zorgvuldig voorgeselecteerde topstudenten
  • De masterstudent volgt bij uw bedrijf een stage van ongeveer een half jaar (kan per universiteit variëren tussen 3-9 maanden)
  • De student(en) organiseren, in overleg met u en de universiteit, gedurende de twee jaar van de beurs diverse extra-curriculaire activiteiten (met een studielast van ca. 3 maanden) zoals excursies en challenges. De student(en) kunnen bijvoorbeeld een literatuuronderzoek voor uw bedrijf uitvoeren

Wat houdt dit financieel in voor u als bedrijf?
Als bedrijf betaalt u een sponsorbedrag van €11.000 per student. Daarvan is 10.000 euro voor de student bestemd. 1000 euro is voor dekking van (een gedeelte van) de administratie- en organisatiekosten die er gedurende de studieperiode van twee jaar zullen zijn.

JOIN THE COMMUNITY! Haal toptalent binnen met de VNCI Chemiebeurs.
Wilt u zich aanmelden als sponsor voor de VNCI-beurs of heeft u vragen? Neem dan contact op met Onno de Vreede, Hoofd Vernieuwing & Human Capital via devreede@vnci.nl of 070 337 87 26.

Ervaringen van bedrijven en studenten
Lees hier het online magazine MATCH! waarin studenten en bedrijven ervaringen delen over de VNCI Topsector Chemiebeurzen.