Log in het BBE netwerk

Accountgegevens

Linkedin

23
Mei
Gepost door Monique Mooren

Graduate School Groene Topsectoren

Gepubliceerd op 23 mei 2018

Met dit programma kunnen getalenteerde masterstudenten zélf, in samenwerking met kennisinstellingen en bedrijven, een voorstel voor promotieonderzoek opstellen en uitvoeren binnen de topsectoren Agri&Food en Tuinbouw & Uitgangsmaterialen.  Het fundamentele onderzoek legt een breed fundament voor directe toepassing en verder toegepast onderzoek wat zal bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke en economische uitdagingen binnen de topsectoren. Daarnaast beoogt dit programma het opleiden van jonge talentvolle onderzoekers en het bevorderen van de uitwisseling van kennis tussen kennisinstellingen, publieke instellingen en bedrijven. Inhoudelijk moeten de onderzoeksprojecten passen binnen het onderzoeksgebied van het NWO-domein Exacte en Natuurwetenschappen en aansluiten bij de Kennis- en Innovatieagenda’s van de topsectoren. De sluitingsdatum voor de call is dinsdag 3 juli 2018, 14.00 uur.

 

Meer informatie vindt u hier.

‹ Nieuwsoverzicht
GERELATEERD NIEUWS

Schiphol Logistics Park heeft maandag 18 juni de biobased brug op het logistieke bedrijvenpark in Ro...

In de Community of Energy Top Talents (CETT) werken masterstudenten en bedrijven intensief samen aan...

Komende winter gaat de provincie Noord-Holland bij gladheid tests doen met ‘groen strooizout’, g...