Nieuws
Agenda

Innovation Challenge 2019 voor duurzaam bouwen

Drie dagen lang (9 t/m 11 april 2019) is Building Holland in Amsterdam het centrum voor duurzaam bouwend Nederland. De overige dagen in het jaar kan de bouwprofessional terecht in ICDuBo voor informatie, inspiratie en netwerken.

Tijdens Building Holland op 10 april 2019 worden de winnaars bekend gemaakt van de Innovation Challenge. U kunt uw innovatie aanmelden voor de Innovation Challenge en kans maken op de Innovation Awards 2019.

Na Building Holland zijn de genomineerden de rest van het jaar te zien in ICDuBo!

Innovation Challenge 2019 inschrijfformulier

Rabobank Innovation Challenge:

De Rabobank sponsort de Innovation Challenge en wil hiermee innovatie in de gehele keten stimuleren. U wordt uitgedaagd om uw Innovaties kenbaar te maken en aan te melden voor de Rabobank Innovation Challenge. Met de uitreiking van de Rabo Innovation Award wordt betekenis beloond. Betekenis die innovaties hebben voor het direct of het indirect oplossen van die maatschappelijke vraagstukken. Het mogen zijn: nieuwe materialen, producten, productietechnologieën, concepten, businessmodellen of zelfs complete proposities. De jury zal ze beoordelen op impact, schaalbaarheid, vernieuwingsgraad en klantwaarde. Er wordt een Award uitgereikt in drie categorieën: Digitalisering, Circulariteit en Energietransitie.

Voor meer informatie: zie de uitnodiging.