Nieuws
Agenda

Oproep aan marktpartijen voor marktontmoeting circulaire inkoop GWW

Voor het Leernetwerk Circulair en Klimaatneutraal Inkopen in de Grond, Weg- en Waterbouw (GWW) zoeken Rijkswaterstaat en PIANOo nog marktpartijen met circulaire ambities. Tijdens de marktontmoeting op 7 november 2019 gaan opdrachtgevers en opdrachtnemers met elkaar in gesprek over de uitdagingen van circulair inkopen binnen de GWW.

Marktpartijen gaan die dag met de deelnemers (inkopers bij publieke opdrachtgevers, zoals gemeenten, provincies, waterschappen) in gesprek over waar zij tegenaan lopen, wat zij nodig hebben, en hoe dat gezamenlijk kan worden aangepakt.

Bent u een marktpartij (bijvoorbeeld een aannemer of toeleverancier) in de Grond, Weg- en Waterbouw (GWW) en bezig met circulaire economie? Wilt u in gesprek met overheid en bedrijfsleven over circulair inkopen binnen de GWW? Meld u dan aan en kom dan op 7 november naar de Marktdag van PIANOo en Rijkswaterstaat in de Van Nellefabriek in Rotterdam. Bespreek knelpunten rechtstreeks met publieke opdrachtgevers zoals gemeenten, provincies en waterschappen en krijg de mogelijkheid om uw uitdaging te pitchen. Aan het eind van de dag gaan de deelnemers naar huis met een hoop nieuwe contacten en gezamenlijk geformuleerde oplossingen.

Bekijk hier de praktische details van de Marktdag klimaatneutraal en circulair inkopen.

Aanmelden kan via de website van PIANOo.