Nieuws
Agenda

Inschrijving internationale studentencompetitie BISC-E geopend

Zojuist in de inschrijving voor de derde editie van studentencompetitie BISC-E geopend. BISC-E (Biobased Innovation Student Challenge Europe) is een jaarlijkse competitie voor BSc- en MSc-studenten. De competitie is in het leven geroepen door TKI-BBE met als bedoeling studenten in aanraking te brengen met het biobased werkveld. In de competitie ontwikkelt elk team een biobased product of proces dat tijdens de finale wordt beoordeeld op duurzaamheid en technische en economische haalbaarheid.

De winnaar van de competitie mag Nederland vertegenwoordigen in de Europese finale, die, net als vorig jaar georganiseerd wordt door BIC. Klik hier voor een verslag.

Geïnteresseerde studenten kunnen meer informatie vinden op www.bisc-e.eu. Ook kunnen zij zich daar inschrijven.