Dutch Design Week Virtueel

Van 17 t/m 25 oktober 2020 is het Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven. Vanwege het coronavirus ligt de nadruk op een uitgebreid virtueel programma.

DDW is het grootste designevenement van Noord-Europa. Hier presenteren ruim 2.600 ontwerpers hun werk en concepten aan meer dan 350.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Verspreid over zo’n 120 locaties door de hele stad, organiseert en faciliteert DDW onder andere tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten.

DDW concentreert zich op het ontwerp van de toekomst en de toekomst van ontwerp met speciale aandacht ook voor biobased materialen als Mycelium. De nadruk op experiment, vernieuwing en cross-overs. Bijzondere aandacht gaat jaarlijks uit naar werk en ontwikkeling van jong talent.

Meer informatie is te vinden op de website van de DDW.