Nieuws
Agenda

Webinar Impact van praktijkgericht onderzoek

Het lectorenplatform Biobased Economy organiseert op 24 november een webinar met als onderwerp: Impact van praktijkgericht onderzoek. Het Lectorenplatform neemt het initiatief om de verschillende visies omtrent dit onderwerp naast elkaar te leggen, zodat we kunnen toewerken naar een gedeelde visie op het meten van impact van praktijk-onderzoek.

De dag begint met een inleiding van Daan Andriessen, lector Methodologie van Praktijkgericht Onderzoek. Sprekers van verschillende hogescholen reageren op deze inleiding, en beschrijven hoe zij dit implementeren binnen hun hogeschool. Het seminar sluit af met een debat tussen verschillende organisaties en lectoren uit het praktijk-onderzoek. Dus als je ideeƫn wilt opdoen voor een aankomende visitatie, of wilt meediscussiƫren hoe we praktijkgericht onderzoek in Nederland beoordelen, meldt je dan aan!

Meer informatie en aanmelding!