Nieuws
Agenda

Digitale handelsmissie India – duurzame energie en biobased

Bent u actief op het gebied van water, energie of voedsel en wilt u zakendoen in India? Neem dan van 8 tot en met 12 februari deel aan de virtuele handelsmissie. Tijdens deze missie staan 3 sectoren centraal. Naast Voedsel(verspilling) en Waterveiligheid betreft dit Duurzame Energie. Hierbij draait het om ontwikkelingen en kansen omtrent de overgang naar duurzame energie in India. Thema’s die behandeld worden zijn o.a. het verminderen van CO2-uitstoot en hernieuwbare energieproductie op basis van biobrandstoffen, zon en waterstof. Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, is aanwezig bij deze virtuele missie. Ingrid Thijssen, voorzitter VNO-NCW, is zakelijk missieleider.

Voor wie

Deelname aan deze missie staat uitsluitend open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in onderstaande sectoren:
• Water
• Duurzame energie
• Voedsel
Wij moedigen vrouwelijke ondernemers in het bijzonder aan om zich aan te melden.

Meer informatie is te vinden op de RVO website.

Aanmelden

Meld u aan voor deelname. De uiterste aanmelddatum voor individuele matchmaking is maandag 11 januari 2021. Let op: Er kunnen maximaal 30 bedrijven deelnemen aan de individuele matchmaking. U kunt zich voor de rest van het programma nog inschrijven tot en met 7 februari 2021. Iedere deelnemer moet zich apart registreren.

Deelname aan deze missie staat uitsluitend open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in genoemde sectoren. Aanmelding betekent daarom niet automatisch deelname aan de missie.
Kosten: Deelname kost € 250 per organisatie (maximaal 2 deelnemers). Bij meer dan 2 deelnemers betaalt u € 125 per extra deelnemer.
Contact: Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met: Hanneke Bogaerts, projectleider, hanneke.bogaerts@rvo.nl.