Kansenseminar biogas Frankrijk

Op vrijdag 28 januari (15:00-16:00) presenteert RVO de marktstudie biogas. George Wurpel zal de studie presenteren waarna de Franse posten (ambassade+NBSO Nantes) het programma voor dit jaar zullen toelichten. Afgesloten wordt met interviews en een Q&A.

Deelname is gratis en opgeven kan hier: Ontdek uw kansen op de biogasmarkt in Frankrijk | RVO.nl | Rijksdienst Na afloop krijgt elke deelnemer de gehele studie toegestuurd.

Team ICE is een kennisteam dat werkt aan duurzame energie, klimaat(adaptatie), circulaire economie, sustainable development goals. Vaak op het snijvlak van internationaal en nationaal, en op het snijvlak van hulp-handel-innovatie.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) stimuleert Duurzaam, Agrarisch, Innovatief en Internationaal ondernemen.