Nieuws
Agenda

Tracks en Classes over Circulaire Economie

De circulaire economie ontstaat niet vanzelf. CIRCO richt zich op het in beweging brengen van een nieuwe, nog te ontginnen markt. Als programma van CLICKNL activeert CIRCO productiebedrijven en creatieve professionals om concreet aan de slag te gaan met circulair ontwerpen. Door producten, diensten en businessmodellen te (her)ontwerpen wordt circulair ondernemen in veel gevallen mogelijk. Hiervoor ontwikkelde CIRCO een – inmiddels bewezen – methode.

De bewezen methode die CIRCO ontwikkelde, bestaat uit Circular Business Design Tracks voor ondernemers en Circular Design Classes voor creatieve professionals. Een Track is een programma van 3 dagen en een Class duurt 1 dag.

Daarbij richt CIRCO zich op verschillende sectoren: de bouw, kunststoffen, consumentengoederen en de maakindustrie.

Bekijk het aanbod aan Tracks en Classes op de website van Circo.

Kennismaken met de CIRCO-methodiek in 15 minuten? Dat kan met de CIRCO e-Demo!