Opening Labs HAN BioCentre

HAN BioCentre heeft haar faciliteiten dit jaar vernieuwd en uitgebreid. Er zijn nu meer mogelijkheden voor chemische analyses en opschaling van fermentaties op 1 tot 80-liter-schaal. 

HAN presenteert de nieuwe labs aan iedereen in het vakgebied. Daarom wordt een open middag georganiseerd tijdens de Week van het Labonderwijs. Er is dan uitleg welke mogelijkheden voor projecten, samenwerking en facility sharing er zijn op het gebied van biobased research, drug discovery en bio-informatica & data science.

De open middag staat gepland voor woensdag 24 november op Laan van Scheut 2 in Nijmegen. De persoonlijke rondleidingen starten om 13.00 uur. Daarnaast is er van 16.00 tot 18.00 uur een netwerkborrel met beroepsgenoten.  

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info.hanbiocentre@han.nl