Bioeconomy Congress Baden-Württemberg

Van 26 tot 28 september 2022 wordt de vierde editie van het Bioeconomy Congress Baden-Württemberg georganiseerd onder de titel “Contributions of the Bioeconomy to the European Green Deal”. Voor studenten is er een aparte sessie georganiseerd. Tijdens de drie dagen geven beleidsmakers, onderzoekers en ondernemers presentaties over de volgende thema’s:

•       Bio-economie, landgebruik en klimaatbescherming

•       Bijdrage van de bio-economie aan de “Farm-to-Fork-strategie”

•       Wat kunnen bioeconomie-regio’s bijdragen aan de implementatie van de Europese Green Deal?

•       Bio-economische highlights in Baden-Württemberg

Registratie is gratis, maar verplicht. Meer info

Parallelsessie voor studenten

Tijdens het congres vindt ook het International Student’s Congress on Bioeconomy and Communication plaats. Tijdens deze sessie komen studenten uit verschillende landen en studieachtergronden samen om hun visie op bio-economy te delen. Geinteresseerde studenten kunnen hier meer info krijgen.