Conferentie over de voortgang Europese Bio-economie

Van 6 – 7 oktober aanstaande vindt de EU Bio Economy Conference 2022 in Brussel plaats. De bevindingen  van het  voortgangsverslag van de  EU-strategie voor de bio-economie, dat  in juni 2022 is aangenomen, wordt gepresenteerd. Er zal een reeks succesverhalen over de bio-economie uit onderzoek en innovatie in de EU worden gepresenteerd, naast bewijsmateriaal voor een succesvolle uitvoering van de EU-strategie voor de bio-economie.  Er zal ook een gelegenheid zijn om te bespreken hoe de bio-economie kan helpen om bepaalde afwegingen beter te  beheren, door de vraag  aan te pakken hoe de toenemende vraag naar biomassa voor  energie- en industriële behoeften kunnen worden gekoppeld aan  toenemende klimaat-  en biodiversiteitsdoelstellingen.

Alle presentaties kunnen ook via een live stream gevolgd worden.

Meer informatie is hier te vinden.