Agenda
Agenda

17de Conferentie European Industrial Hemp Association (EIHA)

De 17e conferentie van de European Industrial Hemp Association (EIHA) vindt plaats in Keulen, Duitsland op 16-17 juni 2020.

De EIHA-hennepconferentie is het grootste evenement over industriële hennep wereldwijd. Een nieuw record ooit werd gevestigd in 2019 met 415 deelnemers uit 49 landen en 34 exposanten.

De conferentie is de grootste zakelijke bijeenkomst voor alle sectoren van de hennep- en cannabisindustrie, waar professionals van over de hele wereld samenkomen om de nieuwste ontwikkelingen in henneptoepassingen voor vezels, scheven, zaden en olie en cannabinoïden te bespreken. Toepassingen zijn onder meer automotive en bouw, biocomposieten, textiel, feed & food, voedingssupplementen en farmaceutica.

De hennep- en cannabissector heeft nog steeds een zeer groot potentieel, maar er zijn nog veel belemmeringen die moeten worden overwonnen. De conferentie zal niet alleen focussen op de nieuwste technologieën, marktcijfers en zakelijke transacties, maar ook op gezamenlijke strategieën om eerlijke regels te bereiken voor CBD- en THC-bevattende producten in verschillende sectoren.

Meer informatie en aanmelding: eiha-conference