Agenda
Agenda

Digitale handelsmissie India – duurzame energie en biobased

 

Bent u actief op het gebied van water, energie of voedsel en wilt u zakendoen in India? Neem dan van 8 tot en met 12 februari deel aan de virtuele handelsmissie.

Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, is aanwezig bij deze virtuele missie. Ingrid Thijssen, voorzitter VNO-NCW, is zakelijk missieleider.Voor wie
Deelname aan deze missie staat uitsluitend open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in onderstaande sectoren:

  • Water
  • Duurzame energie
  • Voedsel

Wij moedigen vrouwelijke ondernemers in het bijzonder aan om zich aan te melden.
Meer informatie over deze missie vindt u op onze website.

Aanmelden: Meld u aan voor deelname. De uiterste aanmelddatum voor individuele matchmaking is maandag 11 januari 2021. Let op: Er kunnen maximaal 30 bedrijven deelnemen aan de individuele matchmaking. U kunt zich voor de rest van het programma nog inschrijven tot en met 7 februari 2021. Iedere deelnemer moet zich apart registreren.

Deelname aan deze missie staat uitsluitend open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in genoemde sectoren. Aanmelding betekent daarom niet automatisch deelname aan de missie.

Kosten: Deelname kost € 250 per organisatie (maximaal 2 deelnemers). Bij meer dan 2 deelnemers betaalt u € 125 per extra deelnemer.
Contact: Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met: Hanneke Bogaerts, projectleider, hanneke.bogaerts@rvo.nl.
MEER INFORMATIE   AANMELDEN