Agenda
Agenda

Webinar subsidie circulaire ketenprojecten

Bent u ondernemer en werkt u aan een circulair ketenproject? Dan is de Subsidie circulaire ketenprojecten wellicht iets voor u. Op 4 maart organiseren zij een webinar over deze subsidieregeling.

Vanaf 1 april kunnen ondernemers weer aanvragen indienen voor de Subsidie circuliare ketenprojecten. In een circulair ketenproject werken mkb-ondernemers samen om een product- of materiaalketen circulair te maken. Dit kan om een bestaande of om een (deels) nieuwe keten gaan.

Met de hulp van een procesbegeleider ontwikkelen ondernemers gezamenlijk een product, dienst, proces of businessmodel dat ze kort na afloop van het project op de markt brengen of toepassen. Het doel? Een circulaire keten dat het gebruik van grondstoffen en CO2-uitstoot vermindert.

Voor wie?

De online bijeenkomst op donderdag 4 maart van 14:00 tot 15:15 uur is voor mkb-ondernemers in de circulaire economie.

Programma

In het webinar geven wij een toelichting op de regeling en delen twee deelnemers uit projecten van de eerdere subsidieronde hun ervaringen. U heeft de gelegenheid om tijdens dit webinar vragen te stellen over de subsidieregeling. Zo leert u van deervaringen van andere ondernemers en bent u straks beter voorbereid op een aanvraag voor de subsidie.

  • Opening door Mark Beumer, Het Groene Brein/Het Versnellingshuis Nederland circulair!
  • Ellen Sillekens (Sympany) en Kees van Rengs (Plennid) vertellen over hun circulaire ketenprojecten
  • Corine de Rijke (RVO) is adviseur circulaire economie en deelt kennis over de subsidie circulaire ketenprojecten

Meld u aan

U kunt zich aanmelden via het online registratieformulier.

Meer weten?

Subsidie circulaire ketenprojecten