Agenda
Agenda

Bijeenkomst Groene Chemie, Nieuwe Economie

 

 

Bijeenkomst Groene Chemie, Nieuwe Economie
De actieagenda van het nationale programma Groene Chemie, Nieuwe Economie richt zich op het versneld vergroenen van de procesindustrie.

Sinds de lancering van deze actieagenda werkt een coalitie van partijen in een nationaal innovatie ecosysteem om opschalingsinitiatieven tot wasdom te brengen en innovaties te valoriseren.

Wat zijn de uitdagingen, hoe verbeteren we het innovatie- en ondernemersklimaat en hoe organiseren we dit alles?

U bent van harte uitgenodigd voor de bijeenkomst van het programma Groene Chemie, Nieuwe Economie op 17 november 2021 van 14.00 tot 17.00 uur in Antropia te Driebergen. U kunt zich aanmelden door te klikken op de knop onderaan deze mail.

Tijdens dit evenement bespreken wij belangrijke thema’s als ketenvorming, financiering en het inzetten van instrumenten. Plenair komen onderstaande interessante onderwerpen aan de orde. In ronde tafels kunnen we over deelonderwerpen verder spreken.

 

 

Programma
Deze bijeenkomst duurt van 14.00 tot 17.00 uur met aansluitend een netwerkborrel. De volgende inspirerende sprekers en onderwerpen maken deel uit van deze middag:

Er komen ondernemers aan het woord om hun ervaringen rondom financiering en opschaling te delen.

Tevens vinden er interactieve ronde tafels plaats, waarbij kennis en contacten uitgewisseld kunnen worden. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Klik hier om u aan te melden

Klik hier voor een routebeschrijving naar Antropia in Driebergen. Er wordt rekening gehouden met de dan geldende maatregelen in verband met Corona. Deelname aan dit evenement is mogelijk indien u beschikt over een geldige QR-code in de CoronaCheck-app van de Rijksoverheid.

We hopen u in groten getale te mogen begroeten op 17 november!

 

Volg ons op LinkedIn
Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en ontwikkelingen rondom Groene Chemie, Nieuwe Economie? Volg ons dan op LinkedIn!